• 1403/04/11
  • - تعداد بازدید: 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل در رژیم غذایی و تاثیر آن بر سلامتی در سپیدان

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی از برگزاری جلسه آموزشی اهمیت مصرف نان کامل در رژیم غذایی در مرکز خدمات جامع سلامت هرایجان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «حمیده رستمی» با بیان اینکه نان کامل یک نوع نان است که از آرد کامل ساخته می‌شود و در فرآیند تولید آن از تمام بخش‌های دانه استفاده می‌شود؛ گفت: به دلیل حضور پوسته دانه و املاح موجود در آن، نان کامل به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی و فیبر در رژیم غذایی مفید است.

رستمی افزود: در دهه‌های اخیر، مصرف نان سفید افزایش یافته است در حالی که این نوع نان نه تنها ارزش غذایی مناسبی ندارد بلکه به عنوان یکی از عوامل اصلی بیماری‌هایی مانند سوءتغذیه، مشکلات گوارشی، بیماری‌های قلبی - عروقی، دیابت و چاقی در کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: نان سفید در مقایسه با نان کامل از نظر تغذیه‌ای ارزش کمتری دارد، اما نان‌هایی که به مقدار استاندارد و معینی سبوس دارند اگرچه رنگشان تیره‌تر است، ارزش غذایی بیشتری دارند.

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی خاطر نشان کرد: مصرف نانی که با آرد سفید تهیه می‌شود خطر اضافه وزن و چاقی، بیماری‌های غیرواگیردار به ویژه دیابت، چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها و همچنین کمبود ریزمغدی‌ها را افزایش می‌دهد؛ این در حای است که نان کامل از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تأمین کند و همچنین از منابع اصلی تأمین فیبر است که وجود آن در تضمین کارکرد طبیعی دستگاه گوارش انسان ضروری است.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 104632
کلیدواژه

تصاویر