کارکنان شرکت اخشان همگام با بسیج ملی تغذیه
جلسه آموزشی تغذیه ویژه پرسنل کارخانه اخشان به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم و با حضور 28 نفر از کارگران این کارخانه برگزار شد .
جلسه آموزشی تغذیه ویژه پرسنل کارخانه اخشان به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم و با حضور 28 نفر از کارگران این کارخانه برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سپیدان، مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان هدف از برگزاری این جلسه آموزشی را آموزش اصول تغذیه سالم، رعایت اصل تعادل و تنوع در مصرف گروه های غذایی و استفاده از جایگزین های غذایی سالم دانست و تصریح کرد: نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن و بیماری های شغلی بسیار حائز اهمیت است و با داشتن یک رژیم متعادل و متنوع می توان از بروز بسیاری از بیماری های غیرواگیر جلوگیری کرد .
"مریم جلوداری" ادامه داد : بیماری های غیرواگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود و یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیرواگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند ، نمک و چربی می باشد .
در ادامه جلسه "سجاد زارعی" مسئول واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت با توجه به شروع موج دوم بیماری آنفولانزا مطالبی را در مورد بیماری آنفولانزا ، راه های ابتلا و ضرورت پیشگیری از این بیماری عنوان کرد .
این جلسه آموزشی به همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت ، بهداشت حرفه ای و واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت برگزار شد .
نظر دهید