• 1399/02/08
  • - تعداد بازدید: 181
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمپ یک کارگاه تولید مواد غذایی در سپیدان

مسؤل واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت از پلمپ یک کارگاه تولید مواد غذایی در سپیدان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی خبر داد.

مسؤل واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت از پلمپ یک کارگاه تولید مواد غذایی در سپیدان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "رضا امیری" با اعلام این خبر گفت: در پی بازدید ها و بررسی های انجام شده توسط تیم بازرسی واحد بهداشت حرفه ای، این کارگاه به دلیل تولید در محیط غیر بهداشتی و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی به دستور دادستان شهرستان پلمپ و پرونده متخلف جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

 

امیری افزود: این کارگاه در فضایی غیربهداشتی و با استفاده ار وسایل و ابزار غیربهداشتی اقدام به تولید ترشیجات و خیارشورنموده بود که با بازرسی های کارشناسان بهداشت حرفه ای متوقف شد.

 

مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت با تاکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی در جامعه خاطر نشان کرد: بهتر است شهروندان در هنگام خرید توجه ویژه‌ای به بهداشتی بودن محصول خریداری شده داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 23334
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید