• 1400/11/02
  • - تعداد بازدید: 175
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

همگامی فرهنگیان سپیدان با بسیج ملی تغذیه سالم

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان، از برگزاری نشستی به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم ویژه کارکنان اداره آموزش و پرورش این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "مریم جلوداری" با تاکید بر اهمیت تغذیه در کاهش خطر ابتلا به کرونا گفت: افزایش کارایی سیستم ایمنی در زمان واکسیناسیون و تسریع بهبودی در زمان ابتلا به بیماری کرونا و دوره نقاهت، با توصیه‌های تغذیه‌ای مهم از جمله رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از گروه‌های غذایی اصلی و دریافت منابع پروتئینی امکان پذیر است.
 
جلوداری افزود: تغذیه سالم قبل و بعد از کرونا، اهمیت مصرف میوه و سبزیجات با توجه به دارا بودن انتی اکسیدان ها، اهمیت مصرف مکمل ویتامین D در پیشگیری از ابتلا به کرونا و تفویت سیستم ایمنی، ضرورت مصرف مواد غذایی حاوی پروتیین، راه های کاهش میزان آرسنیک برنج و اهمیت مصرف مرغ سایز ( مرغ های با دامنه وزنی 1.6 تا 2کیلوگرم) از جمله محورهای آموزشی این نشست بود.
 
در پایان با اندازه گیری قد و وزن حاضرین در نشست و سنجش نمایه توده بدنی، توصیه های تغذیه ای لازم در راستای بهبود سلامت افراد، ارائه شد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 54106
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید