• 1403/02/12
  • - تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت و فشارخون بالا

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سپیدان، در جمع مردم روستای هرایجان بر نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت و فشارخون بالا تاکید کرد و گفت: الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی، مصرف کم میوه و سبزی، مصرف کم حبوبات و مصرف بی رویه فست فودها مهمترین علل ابتلا به این بیماری ها هستند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «حمیده رستمی» با اشاره به اینکه پرفشاری خون سبب افزایش خطر حملات قلبی، سکته و نارسایی کلیه می شود، افزود:  فشارخون بالا و کنترل نشده می تواند منجر به نابینایی، نامنظمی ضربان قلب و نارسایی قلبی شود.

رستمی با تاکید بر اینکه باید مصرف فیبر را در رژیم غذائی از طریق مصرف بیشتر سبزی و میوه ها، حبوبات و نان های سبوس دار افزایش داد گفت: فیبرهای محلول موجود در میوه هایی مثل سیب، آلو و مرکبات و غلاتی نظیر جو دو سر و انواع حبوبات، سبب پایین آوردن کلسترول خون می شود و به میزان زیادی به کاهش وزن و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت کمک می کند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 100856
کلیدواژه