نظارت کارشناسان بهداشت بر ذبح دام در سپیدان
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان از نظارت کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در ذبح دام به مناسبت عید سعید قربان خبر داد.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان از نظارت کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در ذبح دام به مناسبت عید سعید قربان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "احمد فیروزی رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام را " به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، الزامی دانست و گفت: کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی در شرایط کنونی موجب گسترش بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میشود.
فیروزی ادامه داد: در روز عید قربان، 100 راس گوسفند با نظارت کارشناسان بهداشت و اداره دامپزشکی در کشتارگاه شهر اردکان، با رعایت دستورالعمل های ویژه ستاد پیشگیری از کرونا شهرستان ذبح شد.
وی هشدار داد، افراد از مصرف بلافاصله گوشت قربانی خودداری کرده و حتما گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال نگه دارند و بعد مصرف کنند.
نظر دهید