فعالیت واحد بهبود تغذیه در بحران کرونا ویروس
فعالیت کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت سپیدان در دوران اپیدمی کرونا ویروس چگونه انجام خواهد شد ؟ از زبان مریم جلوداری- مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت سپیدان
با توجه به اینکه تغذیه سالم همواره در پیشگیری و مقابله با بیماری ها، حین بیماری و دوران نقاهت بیماری ها، نقش محوری برعهده داشته و دارد و این روزها که ویروسی همچون کرونا سلامت افراد جامعه را تهدید میکند؛ تغذیه صحیح به عنوان شاه کلیدی برای مقابله و کاهش ابتلا به این ویروس تاثیرگذار می باشد. لذا نقش کارشناسان تغذیه در پیشگیری و مقابله با این ویروس به ویژه در افراد در معرض خطر و گروه های آسیب پذیر بسیار حائز اهیمت می باشد.
در همین راستا کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت سپیدان با ارائه آموزش، مشاوره تغذیه و برنامه غذایی به صورت تلفنی به افراد در معرض خطر بیماری همچون بیماران مبتلا به دیابت، فشارخون، بیماران قلبی و نیز گروه های آسیب پذیری مثل زنان باردار، کودکان دچار اختلال رشد و سالمندان در معرض خطر سوء تغذیه نقش خطیر خود در پیشگیری و مقابله با این بیماری را ایفا می نمایند.
از شهروندان سپیدانی تقاضا می شود در صورت تماس کارشناسان تغذیه با آنها جهت ارائه خدمات مشاوره تغذیه با شماره 4030، نهایت همکاری را با این نیروها به عمل آورند .
همچنین با توجه به نقش ریزمغذی های ضروری نظیر ویتامین c ، روی و سلنیوم در پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی، مصرف متعادل و متنوع از گروه های غذایی را بهترین توصیه جهت دریافت این ریزمغذی های است و از عموم مردم درخواست می شود از مصرف خودسرانه و بی رویه مکمل های تغذیه ای جدا خودداری نمایند .
نکته دیگر اینکه کمبود ویتامین د، می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود، بنابراین از عموم مردم تقاضا می شود مکمل ویتامین د را مطابق دستورالعمل های کشوری مصرف نمایند و در صورت ابتلا به کمبود ویتامین د با نظر پزشک خانواده خود نسبت به مصرف این مکمل در دوزهای درمانی اقدام نمایند.
نظر دهید