• 1398/10/29
  • - تعداد بازدید: 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشریح دستورالعمل رستوران دوستدار سلامت در سپیدان

به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، جلسه آموزشی تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه متصدیان رستوران ها و بیرون برهای شهرستان سپیدان برگزار شد .

به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، جلسه آموزشی تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه متصدیان رستوران ها و بیرون برهای شهرستان سپیدان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپیدان ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت با اشاره به روند افزایشی مصرف غذاهای رستورانی و بیرون برها در بین عموم مردم گفت: رعایت نکات لازم جهت حفظ ارزش تغذیه ای مواد غذایی توسط کارکنان شاغل در این مکان ها می تواند سهم به سزایی در حفظ و تامین سلامت مردم داشته باشد .

مریم جلوداری افزود: رستوران ها و بیرون برها به عنوان محیط های عمومی سرو غذا می بایست در تغذیه سالم، ارتقاء فرهنگ افزایش مصرف میوه و سبزیجات، کاهش مصرف قند، نمک و چربی پیشگام باشند .

 

طی این جلسه آموزشی دستورالعمل و چک لیست رستوران دوستدار سلامت برای حاضرین تشریح و مقرر شد برای کلیه افراد شرکت کننده در این جلسه گواهی آموزشی صادر گردد .

در ادامه ، "احمد فیروزی" کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت در خصوص بهسازی محیط کار با استفاده از مواد شوینده مناسب، رعایت بهداشت فردی کارکنان و همچنین عدم استفاده از ظروف PS جهت مواد غذایی گرم، آموزش های لازم را ارائه نمود .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18821
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید