• 1403/12/21
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان گفت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن ایام نوروز ، طرح نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع  مواد غذایی و اماکن عمومی، با حضور کارشناسان بهداشت محیط ،از 11 اسفند سال جاری آغاز و تا 15 فروردین ماه سال1404 و نیز بعد از عید فطر ادامه دارد. 

                                 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «احمد فیروزی» هدف از  این برنامه را  تشدید نظارت‌های محیطی بر اماکن عمومی در راستای حفظ و ارتقای سلامت عمومی، پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از طریق آب و غذا اعلام کرد و افزود: این نظارت ها  به مدت 12 ساعت از 8 صبح تا 8 شب در ایام تعطیل و غیر تعطیل با حضور بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.

فیروزی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی از بیش از یک هزار و 378 واحد صنفی مرتبط با موادغذایی و اماکن عمومی و بین راهی شهرستان  بازدید می‌شود، اظهار داشت: در این طرح هشت بازرس ویژه بهداشت محیط به صورت تیم‌های دو نفره، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی سطح شهرستان نظارت دارند.

مسئول واحد بهداشت محیط خاطر نشان کرد: همشهریان می‌توانند هرگونه گزارش و شکایت خود را با سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح کنند، کارشناسان وزارت بهداشت به صورت ۲۴ ساعته پذیرای شکایات، اخبار و گزارش‌های هم‌وطنان بوده و در اسرع وقت به بررسی موارد مطرح شده می‌پردازند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 119754
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید