شبکه بهداشت و درمان سپیدان
تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان گفت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن ایام نوروز ، طرح نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، با حضور کارشناسان بهداشت محیط ،از 11 اسفند سال جاری آغاز و تا 15 فروردین ماه سال1404 و نیز بعد از عید فطر ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «احمد فیروزی» هدف از این برنامه را تشدید نظارتهای محیطی بر اماکن عمومی در راستای حفظ و ارتقای سلامت عمومی، پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا اعلام کرد و افزود: این نظارت ها به مدت 12 ساعت از 8 صبح تا 8 شب در ایام تعطیل و غیر تعطیل با حضور بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.
فیروزی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی از بیش از یک هزار و 378 واحد صنفی مرتبط با موادغذایی و اماکن عمومی و بین راهی شهرستان بازدید میشود، اظهار داشت: در این طرح هشت بازرس ویژه بهداشت محیط به صورت تیمهای دو نفره، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی سطح شهرستان نظارت دارند.
مسئول واحد بهداشت محیط خاطر نشان کرد: همشهریان میتوانند هرگونه گزارش و شکایت خود را با سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح کنند، کارشناسان وزارت بهداشت به صورت ۲۴ ساعته پذیرای شکایات، اخبار و گزارشهای هموطنان بوده و در اسرع وقت به بررسی موارد مطرح شده میپردازند.
نظر دهید