شبکه بهداشت و درمان سپیدان
تشدید نظارت بازرسان سپیدانی بر مراکز تهیه و توزیع موارد غذایی در ماه مبارک رمضان
مسئول واحد بهداشت محیط سپیدان گفت: از آغاز ماه مبارک رمضان تا کنون، 266 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سپیدان انجام شده است.
مسئول واحد بهداشت محیط سپیدان گفت: از آغاز ماه مبارک رمضان تا کنون، 266 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سپیدان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "احمد فیروزی" اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط در قالب تیم های ثابت و سیار، در دو شیفت صبح و عصر ، ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و سنجش پرتابل را نیز در دستور کار خود دارند.
فیروزی ادامه داد: در این مدت از 266 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید صورت گرفته و برای 29 صنف متخلف اخطار صادر شده است.
مسئول واحد بهداشت محیط سپیدان با اشاره به جمع آوری و معدوم سازی 149 کیلو گرم مواد تاریخ مصرف گذشته و فاسد از سطح عرضه افزود: چهار متخلف به مراجع قضایی معرفی و یک خوار بار فروشی نیز به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و بی توجهی به اخطار صادر شده تعطیل شد.
وی انجام 79 مورد نمونه برداری میکروبی و 249 مورد سنجش پرتابل را از دیگر فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان برشمرد.
نظر دهید