شبکه بهداشت و درمان سپیدان
تداوم نظارت بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند، تا 15 فرردین، نزدیک به یک هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز اقامتی و تفریحی انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «سیاوش کریمی» اظهار داشت: با توجه به تعطیلات نوروزی 1403، تمامی واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی با رویکرد ارائه خدمات به موقع، با کیفیت و افزایش رضایتمندی شهروندان و مسافران عزیز در سال جدید، فعالیت می نمایند.
کریمی با اشاره بر تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی هدفمند بر مراکز و اماکن خاص، افزود: با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط به صورت شبانه روزی، از 15 اسفند تا 15 فروردین، نهصد و 74 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان ادامه داد: در طی این بازدید ها، برای یکصد و 53 واحد صنفی متخلف، اخطار بهداشتی صادر و پرونده تخلفات بهداشتی 19 واحد صنفی نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
کریمی افزود: تعطیلی چهار واحد صنفی، پاسخگویی به 30 شکایت ثبت شده در سامانه 190 و جمع آوری 302 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از سطح عرضه از دیگر فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در مدت مذکور بوده است.