• 1402/11/15
  • - تعداد بازدید: 99
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

برگزاری جلسه آموزشی اهمیت مصرف لبنیات در دانش آموزان سپیدانی

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی از برگزاری جلسه آموزشی اهمیت مصرف لبنیات در دانش آموزان ویژه دانش آموزان مدرسه شهید منتظری خبر داد و گفت: سرانه مصرف لبنیات یکی از شاخص‌های بهداشتی مهم هر کشور است که نقش آن در طول عمر باکیفیت، افزایش ضریب هوشی کودکان و نوجوانان، سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها و نیز کاهش شیوع بیماری‌هایی نظیر فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی انکارناپذیر است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «حمیده رستمی» افزود: لبنیات علاوه بر پروتئین مرغوب و منحصربه فرد، کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تامین و از بروز اختلالات و ضایعات استخوانی پیشگیری می‌کند.

رستمی با اشاره به اینکه مصرف کافی لبنیات در کودکان و نوجوانان، رشد قدی آنها را افزایش می‌دهد؛ خاطرنشان کرد: مصرف شیر با قد کودکان و رشد جسمانی نوجوانان رابطه مثبت دارد و همچنین مصرف شیر به ویژه در دانش آموزان دختر، باعث افزایش تراکم استخوان می‌شود.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: گروه لبنیات یکی از مهم‌ترین گروه‌های مواد غذایی است و تاثیر مثبت این گروه را می‌توان در تمامی رده‌های سنی در افراد مختلف مشاهده کرد؛ با این وجود توصیه می‌شود کودکان در سن رشد، افراد سالمند، مادران باردار و شیرده، از لبنیات بیشتری استفاده کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 94298
کلیدواژه