شبکه بهداشت و درمان سپیدان
از مصرف گوشت تازه تا 24 ساعت پس از ذبح دام خودداری کنید
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت سپیدان در جلسه آموزشی روستای دالین بر اجتناب از مصرف گوشت تازه تا 24 ساعت پس از ذبح دام و پخت کامل گوشت تاکید کرد.
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت سپیدان در جلسه آموزشی روستای دالین بر اجتناب از مصرف گوشت تازه تا 24 ساعت پس از ذبح دام و پخت کامل گوشت تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، « مهین معینی» با اشاره به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان منتقل می شود و اگر ویروس در بدن دام وجود داشته باشد، 24 ساعت پس از ذبح بر اثر اسید داخل بدن دام نابود می شود.
معینی ادامه داد: گوشت باید 24 ساعت در محیط یخچال ( نه فریزر) نگه داری و برای مصرف به صورت کامل پخته شود.
وی دوره نهان بیماری تب کریمو کنگو را یک تا سه روز اعلام کرد و افزود: عمدتاً انتقال این بیماری از طریق گزش کنه اتفاق می افتد اما از طریق تماس با بافت و خون حیوان آلوده نیز منتقل می شود.
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر تأکید کرد: علائم تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در انسان سرگیجه، سردرد، تب بالای حدود 38.5، دردهای عضلانی اعم از کمر و گردن و مفاصل، دل درد، استفراغ و اسهال است که در نهایت به خونریزی شدید بینی و کبودی های وسیع در مناطق مختلف بدن می انجامد که خونریزی بینی به دلیل مشکلات انعقادی ایجاد شده برای سیستم ایمنی بدن، شدید خواهد بود.
نظر دهید