تشریح دستورالعمل رستوران دوستدار سلامت در سپیدان
به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، جلسه آموزشی تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه متصدیان رستوران ها و بیرون برهای شهرستان سپیدان برگزار شد .
به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، جلسه آموزشی تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی ویژه متصدیان رستوران ها و بیرون برهای شهرستان سپیدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپیدان ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت با اشاره به روند افزایشی مصرف غذاهای رستورانی و بیرون برها در بین عموم مردم گفت: رعایت نکات لازم جهت حفظ ارزش تغذیه ای مواد غذایی توسط کارکنان شاغل در این مکان ها می تواند سهم به سزایی در حفظ و تامین سلامت مردم داشته باشد .
مریم جلوداری افزود: رستوران ها و بیرون برها به عنوان محیط های عمومی سرو غذا می بایست در تغذیه سالم، ارتقاء فرهنگ افزایش مصرف میوه و سبزیجات، کاهش مصرف قند، نمک و چربی پیشگام باشند .
طی این جلسه آموزشی دستورالعمل و چک لیست رستوران دوستدار سلامت برای حاضرین تشریح و مقرر شد برای کلیه افراد شرکت کننده در این جلسه گواهی آموزشی صادر گردد .
در ادامه ، "احمد فیروزی" کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت در خصوص بهسازی محیط کار با استفاده از مواد شوینده مناسب، رعایت بهداشت فردی کارکنان و همچنین عدم استفاده از ظروف PS جهت مواد غذایی گرم، آموزش های لازم را ارائه نمود .
نظر دهید