پایگاه تغذیه سالم، راهکار ارتقای سلامت تغذیه ای دانش آموزان
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان از برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم با حضور 32 نفر از مدیران، مربیان بهداشت و متصدیان بوفه های مدارس شهرستان سپیدان به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، در سالن آموزش اداره آموزش و پرورش خبر داد.
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان از برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم با حضور 32 نفر از مدیران، مربیان بهداشت و متصدیان بوفه های مدارس شهرستان سپیدان به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، در سالن آموزش اداره آموزش و پرورش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپیدان، "مریم جلوداری" هدف از برگزاری این جلسه آموزشی را آشنایی مدیران، مربیان بهداشت و متصدیان بوفه های مدارس با آخرین دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم در مدارس عنوان کرد و گفت: یکی از راهکارهایی ارتقای سلامت تغذیه ای و تامین بخشی از انرژی مورد نیاز دانش آموزان، ارائه مواد غذایی سالم و جلوگیری از عرضه مواد غذایی کم ارزش تغذیه ای به دانش آموزان ایجاد بوفه یا پایگاه تغذیه سالم در مدارس است.
در ادامه لیست مواد غذایی مجاز قابل عرضه در بوفه مدارس و لیست مواد غذایی غیرمجاز برای حاضرین شرح داده و مقرر شد تمامی مدیران و متصدیان بوفه های مدارس، عرضه مواد غذایی مجاز در بوفه ها مدارس را مد نظر قرار دهند.
در این جلسه که با همکاری کارشناس بهداشت و تربیت بدنی آموزش و پرورش برگزار شد، بر ضرورت اخذ کارت تندرستی، رعایت اصول بهداشت فردی و عمومی در پایگاه تغذیه سالم تاکید شد.
نظر دهید