• 1402/09/21
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

همکاری دانشجویان سپیدانی در اجرای پویش ملی سلامت

مسئول واحد توسعه شبکه مرکز بهداشت سپیدان گفت: با توافق صورت گرفته بین مرکز بهداشت و مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان، دانشجویان این مجتمع در اجرای طرح پویش ملی سلامت مشارکت خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «حمزه هوشمندی» افزود: دانشجویان رشته های تغذیه و بهداشت عمومی این مجتمع، با حضور در تیم های سیار و ثابت غربالگری، در تسریع فرایند غربالگری و اجرای هرچه بهتر این طرح همکاری خواهند کرد.

هوشمندی اضافه کرد: پیش بینی می شود در این طرح بیش از 40 هزار نفر از جمعیت بالای 18 سال شهرستان سپیدان، از نظر دو بیماری فشارخون بالا و دیابت ارزیابی شوند.

طرح «پویش ملی سلامت» با شعار «آگاهی زودتر، مراقبت مؤثرتر»  از 20 آبان ماه همزمان با سراسر کشور در شهرستان سپیدان آغاز و تا 20 دی ماه ادامه خواهد داشت.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها