• 1402/09/25
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

همراهی اصناف سپیدان در میانه راه پویش ملی سلامت

رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان خبر داد: اصناف شهرستان سپیدان با مراجعه به پایگاه‌های ثابت و سیار در سطح شهرستان، با انجام غربالگری دیابت و فشاری خون بالا، در پویش ملی سلامت مشارکت فعال دارند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «سیاوش کریمی» بابیان اینکه طرح پویش ملی سلامت با غربالگری دو بیماری دیابت و فشاری خون بالا از ۲۰ آبان تا 20 دی‌ماه انجام می‌شود، گفت: گروه هدف این پویش، افراد بالای ۱۸ سال ایرانی (متولدین ۲۰ آبان ۱۳۸۴و قبل از آن) است که تعداد این افراد در شهرستان سپیدان،  40 هزار و 49 نفر است.

کریمی با اشاره به اینکه تا کنون بیش از 35 درصد گروه هدف در شهرستان غربالگری شده اند؛ ابراز امیدواری کرد تا پایان مهلت طرح پویش ملی سلامت، 100 درصد جامعه هدف مورد ارزیابی قرار گیرند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپیدان ضمن تقدیر از اصناف برای شرکت در این طرح ملی اعلام کرد: علاوه بر پایگاه های سیار، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه‌های پزشک خانواده، خانه‌های بهداشت و بیمارستان امام حسین(ع) آماده ارائه خدمات غربالگری به مراجعین هستند.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها