• 1398/11/05
  • - تعداد بازدید: 78
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در سپیدان تاکید شد: رعایت تنوع و تعادل، رمز تغذیه سالم

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان از برگزاری جلسه "تغذیه غذایی سالم" ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در سالن اجتماعات رازی خبر داد.

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان از برگزاری جلسه "تغذیه غذایی سالم" ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در سالن اجتماعات رازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "مریم جلوداری" تنوع و تعادل را رمز تغذیه غذایی سالم عنوان کرد و گفت: تعادل و تنوع دو اصل مهم تغذیه برای سلامت و شادابی است اگر این دو اصل در برنامه غذایی روزانه فرد، خانواده و جامعه رعایت شود می توان با اطمینان گفت که بار بیماری ها کمتر، طول عمر، سلامت و توانمندی جامعه بیشتر می گردد.

 

جلوداری افزود: تنوع یعنی بدون اینکه اضافه بخوریم از مواد مختلف غذایی که در 5 گروه اصلی غذایی قرار دارند بهره ببریم و تعادل غذایی نیز به معنی مصرف مقادیری از مواد غذایی است که ضمن تامین نیاز های بدن، موجب اضافه وزن نشود یعنی انرژی دریافتی به اندازه ای باشد که به اصطلاح سوخته یا مصرف شود؛ بدین منظور همه ما باید بدانیم غذایی که می خوریم حدودا چقدر کالری به بدن ما می رساند.

 

این کارشناس تغذیه با اشاره به طبقه بندی گروه های غذایی در شش گروه اصلی و یک گروه متفرقه اظهار داشت:در هرم غذایی طبقه بندی گروه های غذایی بر اساس اهمیت و میزان مصرف می‌باشد و دارای 5 گروه اصلی شامل گروه نان و غلات، گروه میوه، گروه سبزیجات، گروه گوشت و تخم مرغ، گروه حبوبات و مغزها و گروه شیر و لبنیات است.

 

جلوداری در معرفی هر یک از طبقات هرم غذایی خاطر نشان کرد: در هرم غذایی، در طبقه اول گروه نان و غلات که شامل نان ها، برنج، ماکارانی، بیسکویت، غلات صبحانه و دیگر مواد نشاسته ای قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است، طبقه دوم گروه سبزی و گروه میوه است که در درجه دوم اهمیت قرار دارد، در درجه سوم گروه گوشت، لبنیات و حبوبات و مغزها واقع است و در قسمت نوک هرم بخش چربی ها و شیرینی ها یا همان گروه متفرقه قرار دارد که کمترین فضا را داراست و این بدان معنی است که باید آنها را به مقدار کم مصرف کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18933
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید