• 1400/10/21
  • - تعداد بازدید: 190
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

در جلسه آموزشی در سپیدان تاکید شد: رعایت تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی بر افزایش ایمنی بدن و کارایی بیشتر واکسیناسیون

مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت سپیدان، در جلسه آموزشی به مناسبت بسیج ملی تغذیه با حضور آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی شهرستان بر مصرف مواد پروتئینی و سبزیجات تازه برای افزایش ایمنی بدن و کارایی بیشتر واکسیناسیون تاکید کرد.

مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت سپیدان، در جلسه آموزشی به مناسبت بسیج ملی تغذیه با حضور آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی شهرستان بر مصرف مواد پروتئینی و سبزیجات تازه برای افزایش ایمنی بدن و کارایی بیشتر واکسیناسیون تاکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "مریم جلوداری" با تاکید بر شعار دوازدهمین بسیج ملی تغذیه با عنوان "تغذیه، کرونا، واکسیناسیون" گفت: تغذیه همواره با همه جنبه های زندگی انسان ارتباطی مستقیم دارد که یکی از آنها تاثیر مثبت تغذیه سالم و کافی برای تقویت سیستم ایمنی و کمک به پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله کرونا است.

 

جلوداری با بیان اینکه تغذیه سالم منجر به تقویت تاثیر واکسیناسیون برای پیشگیری از ابتلا به کووید 19 می شود، اظهار داشت: رعایت تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی، اثرات دفاعی و تقویتی واکسن را بیشتر می کند.

این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: افراد می توانند با استفاده روزانه از گروه های غذایی اصلی ( نان و غلات ، سبزی ها ، میوه ها، شیر و لبنیات ، گوشت و تخم مرغ و حبوبات ) یک برنامه غذایی متعادل و متنوع برای حفظ سلامت خود داشته باشند.

 

این جلسه آموزشی با حضور 37 نفر از آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی شهرستان سپیدان در سالن اجتماعات رازی برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 53667
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید