• 1403/07/22
  • - تعداد بازدید: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل در پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سپیدان

پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سپیدان با حضور مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس شبکه بهداشت و درمان، معاون فرماندار و مسئولین ادارات و نهادهای دولتی شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان گفت: شبکه بهداشت همه ظرفیت های موجود را برای سلامت مردم بکار می گیرد ولی برای پوشش حداکثری و تکمیل خدمات به کمک و همراهی سایر نهادها نیازمند است.

«سیاوش کریمی» افزود: نان یکی از غذاهای اصلی مردم را تشکیل می‌دهد و در این میان مصرف نان‌های با کیفیت و با آرد غنی تر و کاملتر علاوه بر تامین املاح مورد نیاز بدن به ارتقای سطح سلامت جامعه نیز منجر می‌شود.

مسئول واحد بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل گفت: نان کامل یا نان گندم کامل نانی است که از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود، فرایند تخمیر نان گندم کاملا طبیعی طی می‌شود و فاقد هر نوع مواد افزودنی است.

«مریم مهارت» افزود: نان به عنوان قوت غالب مردم، یکی از ارکان اصلی سلامت جامعه است و فرآیند تولید نان کامل شامل استفاده از گندم و آرد باکیفیت، می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر جلوگیری کند.

مهارت با بیان اینکه مصرف نان کامل از بروز چاقی، دیابت و بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند؛ ادامه داد: نان کامل یا نان سبوس‌دار به دلیل وجود پوسته و جوانه، منبع غنی فیبر، ویتامین E، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدان، یکی از بهترین گزینه‌ ها برای امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه دانش آموزاندر مدارس اظهار داشت:  بر اساس شیوه نامه جدید پایگاه تغذیه سالم مدارس، مدیران باید درخواست صدور مجوز فعالیت پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدرسه را به اداره آموزش وپرورش شهرستان و منطقه خود ارسال کنند و متصدیان آموزش لازم را در خصوص تغذیه دانش آموزان و مواد غذایی سالم و ناسالم دریافت می کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 110467
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید