• 1402/02/12
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

به مناسبت هفته سلامت: آشنایی دانش آموزان سپیدانی با اصول تغذیه در دوران کودکی و نوجوانی

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی در جلسه آموزشی "اهمیت تغذیه در سنین مدرسه" ویژه دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید احمدی، ضمن اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان بر اهمیت صبحانه و پرهیز از مصرف مواد خوراکی با ارزش غذایی پایین و تنقلات تاکید کرد .

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی در جلسه آموزشی "اهمیت تغذیه در سنین مدرسه" ویژه دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید احمدی، ضمن اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان بر اهمیت صبحانه و پرهیز از مصرف مواد خوراکی با ارزش غذایی پایین و تنقلات تاکید کرد .

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سیدان، « حمیده رستمی» با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در سنین کودکی و نوجوانی گفت: در دوران کودکی، به خصوص سنین دبستان و همین طور در دوران نوجوانی، به دلیل رشد سریع، انسان بیش از هر زمان دیگر به تغذیه مناسب نیازمند است .

رستمی افزود: مواد کم ارزش شامل چیپس و پفک، مصرف بیش از اندازه شیرینی و شکلات، در کودکان و نوجوانان سیری کاذب ایجاد کرده و مانع از خوردن غذای حاوی مواد مغذی و مقوی شده و موجب اختلال در رشد آنها می شود.

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی عصبانیت، کاهش قدرت یادگیری، بروز عوارض عصبی مانند سستی و بی حالی، کاهش حافظه، بی حوصلگی و خستگی را از عوارض نخوردن صبحانه در دانش آموزان برشمرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77774
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید