شبکه بهداشت و درمان سپیدان
به مناسبت روز جهانی غذا: 6.5 درصد کودکان سپیدانی دچار سو تغذیه هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان با گرامیداشت 24 مهرماه، 16 اکتبر، روز جهانی غذا، گفت: 6.5درصد کودکان سپیدانی دچار سوتغذیه هستند و از لاغری شدید رنج میبرند که وضعیت اقتصادی نامناسب، ناامنی غذایی، مصرف تنقلات و مواد غذایی بی ارزش، سهل انگاری خانواده و بیماری از عوامل مهم ایجاد این عارضه در سنین کودکی است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان با گرامیداشت 24 مهرماه، 16 اکتبر، روز جهانی غذا، گفت: 6.5درصد کودکان سپیدانی دچار سوتغذیه هستند و از لاغری شدید رنج میبرند که وضعیت اقتصادی نامناسب، ناامنی غذایی، مصرف تنقلات و مواد غذایی بی ارزش، سهل انگاری خانواده و بیماری از عوامل مهم ایجاد این عارضه در سنین کودکی است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "سیاوش کریمی" با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان "تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر" افزود: این شعار به کشورهای جهان هشدار میدهد که با توجه به تبعات اقتصادی کرونا، خشکسالی و تغییرات آب و هوایی و افزایش قیمت مواد غذایی، باید برای جلوگیری از افزایش ناامنی غذایی و سوءتغذیه در سالهای آتی برای ایجاد یک سیستم پایدار تامین غذا برنامهریزی کنند.
کریمی ادامه داد: در شهرستان سپیدان سو تغذیه کودکان در سال 99 به 6.5 درصد رسیده و 11 درصد جمعیت شهرستان نیز به اضافه وزن و چاقی مبتلا هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان تغذیه سالم را یکی از مهمترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم و ارتقاء سلامت روان عنوان و اظهار داشت: سلامت بدن یکی از مهمترین و اصلیترین ثروتهایی می باشد که از گذشته تا به امروز بسیاری از افراد از این ثروت نگهداری میکردند، اما امروزه تا حدودی توجه به این ثروت کمتر شده است و افراد زیاد در راستای نگهداری از آن تلاش نمیکنند.
نظر دهید