شبکه بهداشت و درمان سپیدان
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه ویژه کارگران کارخانه شام شام
جلسه آموزشی تغذیه سالم ویژه کارکنان کارخانه شام شام سپیدان در راستای اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار (تغذیه در بنگاه های اقتصادی ) برگزار گردید .
جلسه آموزشی تغذیه سالم ویژه کارکنان کارخانه شام شام سپیدان در راستای اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار (تغذیه در بنگاه های اقتصادی ) برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی سپیدان بر نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های ناشی از کار تاکید کرد و گفت: درحالیکه تغذیه ناسالم به سلامت آسیب میزند و موجب کاهش عملکرد شغلی میشود؛ جایگزینهای سالم و رژیم غذایی متعادل میتواند بهطور قابلتوجهی بهرهوری در محیط کار را افزایش دهد.
«فاطمه فرهنگ» با اشاره به اینکه کبد چرب یکی از بیماریهای شایع در جهان است، گفت: داشتن مقداری کمی چربی در سلولهای کبدی طبیعی است، اما اگر تجمع چربی در سلولهای کبد افزایش پیدا کند، باعث میشود تا فرد به بیماری کبد چرب مبتلا شود؛ کاهش مصرف قندهای ساده و کربوهیدرات های تصفیه شده از راه های پیشگیری از ابتلا و کنترل بیماری کبد چرب است.
در این جلسه آموزشی، اصول تغذیه سالم و رهنمودهای غذایی ایرانیان، تغذیه سالم در محیط کار، تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های ناشی از کار، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و نیز راه های کنترل چربی خون آموزش داده شد.
نظر دهید