• 1401/05/29
  • - تعداد بازدید: 139
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سپیدان

اهمیت مدیریت تغذیه در بحران

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان، از برگزاری جلسه آموزشی "مدیریت خطر بلایا و تغذیه در بحران" ویژه امدادگران هلال احمر شهرستان خبر داد.

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان، از برگزاری جلسه آموزشی "مدیریت خطر بلایا و تغذیه در بحران" ویژه امدادگران هلال احمر شهرستان خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، «مریم جلوداری» با اشاره به اینکه کشور ایران جزو ده کشور بلاخیز جهان است و در قاره آسیا از نظر بروز بلایای طبیعی مقام چهارم را دارا است گفت: بحران دوره ی موقتی است که زندگی و سلامت مردم در این شرایط تحت مخاطره قرار گرفته و آنها را نیازمند کمک های فوری می نماید که یکی از مهمترین محدودیت ها در شرایط بحران و بلایا محدودیت منابع غذایی است .
 
جلوداری، تخریب منابع تولید مواد غذایی، اختلال در روند توزیع غذاها به دلیل تخریب فروشگاه های مواد غذایی و یا تخریب راه ها و جاده ها، آلوده شدن آب های لوله کشی به دلیل شکستگی ها و نیاز مردم به آب سالم، از بین رفتن مراکز ذخیره مواد غذایی نظیر سیلوها، سردخانه ها و انبارهای مواد غذایی، قطع برق و از بین رفتن وسایل نگهداری مواد غذایی و در نهایت فساد مواد غذایی و آشفته شدن وضعیت مالی خانواده ها و نبود امکان خرید مواد غذایی را از مهمترین دلایل بروز مشکلات غذا رسانی در بحران برشمرد.
وی با تاکید بر اهمیت ارزیابی منابع غذایی در بحران، خاطر نشان کرد: از عوارض عمده بلایا، کاهش منابع تامین انرژی و غذاست. از این رو ارزیابی منابع غذایی موجود، جیره بندی صحیح، اولویت دادن به گروه های پرخطر نظیر کودکان و زنان باردار یا شیرده و توزیع مواد غذایی با توجه به ارزیابی حداقل نیاز های انرژی و ریزمغذی ها باید مورد توجه قرار گیرد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 65155
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید